Magyar Hrvatski English Deutsch

Kivételes lehetőség van jelenleg a napelemes piacon,

amiből Önnek sem szabad kimaradnia!

Bizonyára már Ön is értesült arról, hogy 2021. decemberétől elérhetővé válik a lakosság részére a 100%-os támogatási intenzitású napelemes pályázat.

A Kormány és az illetékes Minisztérium kommunikációja alapján a pályázatot azok adhatják be, ahol a beruházással érintett ingatlanban (rész)tulajdonnal rendelkezők 2020. évi személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelme (nyugdíj is annak számít) nem haladhatja meg az egy főre jutó 4.850.000 Ft-ot, rendelkezik magyar adóazonosító jellel, állandó, bejelentett lakcímmel rendelkezik a fejlesztendő ingatlanban, a beruházással érintett épület esetében (rész)tulajdonjoggal bír, és az ingatlan alkalmas napelem telepítésére illetve megfelel az ingatlanra vonatkozó feltételeknek. Ezeket a kérdéseket kalkulátorunkon meg is tudja válaszolni, amely nagyban segíti Önt hogy tisztában legyen, érdemes-e elindulnia a pályázaton.

Kérjen ajánlatot, töltse ki napelemes kalkulátorunkat! Kalkuláció után amennyiben szeretné hogy segítsünk a pályázat előkészítésében, megvásárolhatja HET pályázat-előkészítő csomagunkat 162.500 Ft-ért!

Kérjük adja meg a havi villanyszámlája összegét a csúszka elhúzásával!

Tovább